Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα σας 24/7 με εφαρμογές για το Apple iWatch

Η νέες εφαρμογές παρακολούθησης σωματικής δραστηριότητας και άσκησης του iWatch της Apple αξιοποιούν τους ενσωματωμένους στο ρολόι αισθητήρες για να καταγράφουν τις κινήσεις, τον ρυθμό της καρδιάς και με λίγη βοήθεια από το iPhone σας το γεωγραφικό μήκος και πλάτος που βρίσκεστε. Η εφαρμογή “Activity app” παρακολουθεί την κίνηση σας κατά τη διάρκεια της μέρας ενώ η εφαρμογή “Workout app” καταγράφει τις προγραμματισμένες σας προπονήσεις.

Με το Activity App το έξυπνο ρολόι της Apple σας γίνεται σύμμαχος σας στον αγώνα για καλύτερη φυσική κατάσταση μιας και είναι εκεί ώστε να υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να κινούμαστε κατά τη διάρκεια της μέρας. Σκεφτείτε πόσο ωραία θα νιώσετε όταν στο τέλος της μέρας το Activity app αναφέρει πως έχετε κινηθεί επαρκώς και πως έχετε διανύσει 4 χιλιόμετρα περπατώντας από και προς τη δουλειά σας χωρίς να έχετε κάνει προγραμματισμένη προπόνηση.

Οι δύο αυτές εφαρμογές σε συνδυασμό με το iWatch σας μπορούν να αντικαταστήσουν επαρκώς τις εφαρμογές fitness που ήδη χρησιμοποιείται. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως η τιμή του φθηνότερου iWatch ξεκινά από τα 349$ κάνοντας το πολύ πιο ακριβό από τα περισσότερα fitness bands και τις περισσότερες δωρεάν εφαρμογές fitness.

Συντακτική ομάδα Holistic Fitness