Μερικές ιδέες για συνδιασμούς βοτάνων στη μαγειρική

Μερικές ιδέες για τη χρήση βοτάνων

Παρακάτω σας προτείνουμε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους για χρησιμοποιήσετε ορισμένα βότανα:

Αναμίξετε δεντρολίβανο, μαϊντανό και σκόρδο μαζί με λίγο λεμόνι και το αποτέλεσμα θα είναι μια καταπληκτική αλοιφή, μαρινάδα ή σάλτσα για κοτόπουλο, χοιρινό ή αρνάκι.

Το εστραγκόν είναι ένα βότανο με μια λεπτή γεύση που ταιριάζει καλά με ελαφριές σάλτσες και θαλασσινά.

Βασιλικός αναδεικνύει σχεδόν σε κάθε πιάτο. Σε σάντουιτς, αλοιφές, σαλάτες, τυριά, ορεκτικά, σούπες, και άλλα. Ένα από τα αγαπημένα γεύματα μου το καλοκαίρι είναι ένα σάντουιτς φτιαγμένο σε τραγανό ψωμί ολικής αλέσεως Τοσκάνης, λαχανικά στη σχάρα (μανιτάρια portobello, κόκκινες πιπεριές και μελιτζάνες), κατσικίσιο τυρί και φρέσκο ​​βασιλικό. Το σάντουιτς ζωντανεύει πραγματικά με το άρωμα του φρέσκου βασιλικού.

Προσθέστε δεντρολίβανο για ψητές πατάτες, κους-κους, ή σε οποιοδήποτε προϊόν ολικής αλέσεως.

Σάλτσα χωρίς κόλιαντρο είναι μόνο ντομάτες και τα κρεμμύδια!

Η μέντα κάνει το τσάι από ουδέτερο πολύ συναρπαστικό. Επίσης κάνει θαύματα δίνοντας γεύση στα smoothies και φυσικά στο mojito.

Το φρέσκο ​​δενδρολίβανο είναι τόσο αρωματικό που εάν το βάλετε σε ένα βάζο πάνω στο τραπέζι της κουζίνας θα δώσει άρωμα σε όλο το περιβάλλον.

Βάλτε τα αγαπημένα σας βότανα σε ένα μπουκάλι με ελαιόλαδο για του δώσετε άρωμα.

Χρησιμοποιήστε βότανα όπως το θυμάρι για να εμπλουτίσετε τη γεύση των ζωμών.

Δημιουργήστε το δικό σας μπουκέτο αρωματισμού. Δέστε μερικά βότανα μαζί σε ένα κομμάτι τουλουπάνι και ρίξτε το μέσα στη σούπα την ώρα που βράζει για τις δώσετε το άρωμα που επιθυμείτε.

Συνταντική ομάδα Holistic Fitness

Πηγή: http://www.webmd.com